Penilaian Bahasa - Aziz, Rapiah Abdul; Ghazali, Mohd. Rosli Mohd. (Journal of Modern Languages, 2017)
Dalam kertaskerja ini, istilah penilaian adalah digunakan untuk maksud kedua-duanya iaitu melakukan pengujian dan membuat keputusan.