Latihan Mengajar: Dari Teori kepada Latihan - Subramaniam, R.; Chitravelu, Nesamalar; Yap, Soon Hock; Kailasapathy, M. C.; Baskaran, Loga Mahesan; Morais, Elaine (Journal of Modern Languages, 2017)
Kertas kerja ini merupakan suatu usaha bersama dalam erti kata penulis-penulis yang terlibat menentukan tajuk tersebut dan menulis secara berseorangan di dalam bidang-bidang yang mereka minati. Kumpulan ini bertemu sekali untuk mempastikan tiap-tiap ahlinya tahu apa yang ditulis oleh rakan-rakannya yang lain dan untuk menentukan penyusunan yang munasabah mengenai berbagai-bagai bahagian ini.